Letní otevírací doba a výpůjční lhůta přes léto

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, věnujte prosím pozornost následujícím informacím o změně v otevírací době a výpůjční době v knihovnách FF:

Od 1. 7. do 27. 9. se bude otevírací doba knihoven FF měnit, proto si ji prosím před návštěvou knihovny v tomto období vždy ověřte předem na stránce otevíracích hodin. (Přejít)
Otevírací doba uvedená na jiných platformách (Google Maps, Facebook, atp.) nemusí vždy odpovídat té aktuální a Knihovna FF neručí za jejich správnost.

Tento rok nás čeká změna ve výpůjční lhůtě knih přes léto. Letos nebude možné mít knihy z knihoven FF UK doma celé léto, jako tomu bylo v minulých letech, ale bude platit stejná výpůjční doba jako při běžném provozu během semestru. Knihy z uzavřených knihoven budete moci vždy vracet do biblioboxu v příslušné budově, kde se vaše výpůjčky vrátí zpravidla nejdříve následující pracovní den. Více informací k biblioboxům a jejich umístění naleznete na stránce výpůjčních služeb. (Přejít) V případě dotazů a potíží prosím kontaktujte knihovnu, které se Váš dotaz týká.

Děkujeme za pochopení!

zdroj obrázku: BearFotos | shutterstock.com