Copy
View this email in your browser
Milé čtenářky, milí čtenáři, 
představujeme Vám listopadový newsletter Knihovny FF UK. V tomto newsletteru Vám přinášíme přehled novinek ve fondech našich knihoven za měsíc říjen a informace o datech seminářů a workshopů, které si připravila Knihovna FF UK na tento semestr.
Společně s tím přinášíme i aktuality ze světa elektronických informačních zdrojů na UK. Konkrétně o prodloužení zkušebního přístupu k multioborové kolekci časopisů World Scientific Journals. 
Váš tým Knihovny FF UK

Knižní novinky

Knižní novinky říjen 2023

Během měsíce října přibylo do fondu knihoven na FF celkem 511 nových titulů. Novinky v jednotlivých knihovnách naleznete na našem webu.

Školení, semináře, workshopy

Semináře Knihovny FF

Knihovna FF UK si pro Vás připravila sérii praktických seminářů na témata spojená s EIZ, rešeršními strategiemi, citováním a formátováním závěrečných prací. Detailní informace k jednotlivým školením naleznete na našem webu. Tento semestr jsou k dispozici ještě termíny následujících školení:
  • Citování a práce se zdroji v citačních manažerech
  • Struktura a formátování závěrečných prací
 

Elektronické informační zdroje

World Scientific Journals

Zkušební přístup k multioborové kolekci časopisů World Scientific Journals byl prodloužen až do 30.11.2023Pro přístup k časopisům použijte odkaz na Portál e-zdrojů.

Facebook
Instagram
Website






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Newsletter Knihovny FF · Náměstí Jana Palacha 1/2 · Praha 11638 · Czech Republic

Email Marketing Powered by Mailchimp