Copy
View this email in your browser
Poklidné prožití vánočních svátků a jen to nejlepší do nového roku Vám přeje Knihovna FF UK!
Milé čtenářky, milí čtenáři, 
představujeme Vám prosincový newsletter Knihovny FF UK. V tomto newsletteru Vám přinášíme přehled novinek ve fondech našich knihoven za měsíc listopad.
Společně s tím přinášíme i aktuality ze světa elektronických informačních zdrojů na UK. Konkrétně o Oxford Music Online, u kterého se zkušební přístup změní na předplatné, a o zkušebním přístupu ke dvěma korejským databázím.
S blížícími se svátky také upozorňujeme na vánoční uzavírku našich knihoven.
Váš tým Knihovny FF UK

Knižní novinky

Knižní novinky listopad 2023

Během listopadu přibylo do fondu knihoven na FF celkem 1072 nových titulů. Novinky v jednotlivých knihovnách naleznete na našem webu.

Elektronické informační zdroje

Oxford Music Online

Na UK je nově dostupná databáze Oxford Music Online. Tato databáze je díky předplatnému Filozofické a Pedagogické fakulty již nyní ve zkušebním přístupu, který se od 1. ledna 2024 změní na řádné předplatné. Pro přístup k Oxford Music Online využijte odkaz z Portálu e-zdrojů.

Korejské databáze

Do 31.01.2024 trvá celouniverzitní zkušební přístup k databázím KRpia a DBpia. Jedná se o multioborové fulltextové databáze v korejském jazyce. Přístup je možný z Portálu e-zdrojů: odkaz pro KRpia a odkaz pro DBpia.

Různé

Vánoční uzavírka knihoven

Všechny knihovny na FF UK budou uzavřeny od pátku 22.12.2023 až do pondělí 1.1.2024. Svou činnost knihovny obnoví v úterý 2.1.2024. Pro změny v otevíracích dobách různých knihoven sledujte prosím stránku otevírací doby knihoven na našem webu.

Facebook
Instagram
Website






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Newsletter Knihovny FF · Náměstí Jana Palacha 1/2 · Praha 11638 · Czech Republic

Email Marketing Powered by Mailchimp